Clinica Stomatologica OMF SURGERY

Prin calitatea actului medical, Clinica Stomatologica OMF SURGERY se mentine in topul celor mai performante clinici stomatologice din Bucuresti.

Poti alege sa fii pacientul nostru si vei putea sa te bucuri de profesionalismul echipei noastre medicale.

Servicii Clinica stomatologica doctor Tiberius Stanoiu

Servicii

Cosmetică dentară

Pentru a avea un zambet frumos, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara. Cosmetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se pune accent pe partea de preventie si pe tratamente care au ca finalitate obtinerea unei danturi perfecte ca aspect si functionalitate. 

Protetică dentară

Scopul acesteia este de a restabili integritatea dentară, care poate fi alterată de leziuni sau degradări fiziologice. Protezele dentare sunt în general piese rigide, realizate în afara cavității bucale, cu ajutorul laboratorului de tehnică dentară.

Terapie dentară

Specialitatea stomatologica ce trateaza lezunile carioase si cele necarioase, cat si complicatiile lor – fracturi, distrofii, leziuni de uzura dentara, etc.

Implantul dentar

Inserarea unui implant dentar este o interventie chirurgicala frecvent realizata in clinica noastra si conta in introducerea acestuia la nivelul zonei osoase vindecate in urma extractiei dentare.. Dupa un timp, necesar integrarii osoase (2-6 luni), pe implant se ataseaza o alta piesa metalica din titan numita bont protetic, deasupra caruia se va realiza coroana, puntea sau proteza dentara ce va inlocui dintele sau dintii absenti.

Chirurgie orală şi maxilo facială

Interventiile chirurgicale din sfera orala si maxilo faciala sunt realizate in mod frecvent in clinica noastra sub anestezie locala si/ sau loco-regionala.

Interventiile de chirurgie orala / dentara  folosite sunt:

Estetică facială

Odată cu înaintarea în vârstă pielea se deshidratează , celulele se regenerează mai greu iar pielea îşi pierde elasticitatea.Astfel apar ridurile fine, care în timp devin riduri adânci. Acest tip de riduri te pot face sa arati chiar si cu 10 ani mai batrana.