Cosmetică dentară

Albirea dintilor

Albirea dintilor – albire cu laser zoom

Procedura de albire dentară este una dintre cele mai usoare si mai multumitoare proceduri stomatologice pe care le efectuam pentru pacientii clinicii noastre. Rezultatele fizionomice obtinute fac ca aceasta să fie foarte solicitată de pacienții clinicii noastre.

    Poti alege metoda de albire a dintilor, in functie de nevoile tale: 

Albirea dintilor cu Opalescence (gel de albire pentru dinti)

    Acest tratament utilizeaza gutiere peronalizate,realizate in laboratorul de tehnica dentara si se administreaza numai sub stricta supraveghere a unui medicului.

    Gelul Opalescence este recomandat pentru albirea dintilor decolorati si este foarte eficient in inlaturarea partiala sau totala a decolorarii interne a dintilor cauzate de factori congenitali, sistemici, farmacologici sau traumatici. Noua formula a gelului de albire  confera rezistenta smaltului, micsoreaza sensibilitatea, previne aparitia cariilor si asigura revenirea la nuanta initiala a dintilor.

    Experienta acumulata in 15 ani de aplicare a acestui tip de tratament de albire mi-a aratat ca dintii vitali albiti cu gelul Opalescence raman albi intre 3-5 ani,in functie de obiceiurile alimentare ale pacientului. 
   Tratamentul se efectueaza timp de 4-6 ore /zi, 10 zile.

Albirea dintilor cu lampa laser (plasma) Brite Smile         

Poti alege albirea dinților în cabinet cu lampa laser zoom. O ședință de albire dentară durează aproximativ o oră, timp in care dinții tăi vor beneficia de procesul de albire.In urma procesului de albire pacientii se vor  bucura de zambete mai luminoase si mai stralucitoare obtinute intr-o perioada foarte scurta de timp.